Ресторатор із Тернопільщини Михайло Гросуляк прогнозує невтішну фінансову ситуацію після карантину.
Своїми роздумами він поділився у відео на сторінці в фейсбуку.
“Коронавірус продовжується. Йдеться про здоров’я людей. Але мені здається, що дуже тяжким буде відродження економіки після періоду карантину. По-перше, буде тяжко і роботодавцям, і так само буде тяжко тим людям, які будуть найматися на роботу. І тим, і тим треба знайти компроміс, бо зарплата зменшиться, і я розумію, що в ресторани теж будуть менше ходити, бо витрати великі понесли в цей період. Тому треба «підтягнути пояси» та готуватися до гірших часів! І ми не промажемо! Якщо будемо готуватися до гіршого, а часи розквітнуть і стануть кращі, то, думаю, ми всі від того тільки виграємо”, – йдеться у його повідомленні https://www.facebook.com/grosulyak/videos/1588655377956240/
Фото з фейсбуку.
Мітки: карантин, ресторани, тернопільщина