Французи передали місту на Тернопільщині автобус (ФОТО)

Громада французького міста Безьє подарувала громаді Чорткова автобус. Також в автобус поклали коробки з теплими одіялами. Про це повідомив голова ОТГ Володимир Шматько.
Він каже, це не перша допомога, яку надають французи. Понад сто людей, які рятуючись від війни переїхали в Чортків, зараз у Безьє і вони там живуть і працюють. Двічі міський голова Безьє Роберт Менард був у Чорткові цього року. З перших днів війни Чортківська громада отримала десять вантажівок допомоги для людей від французького міста. Також діти військових з Чортківської ОТГ відпочивали у французькому таборі.
“Дуже щасливий і радію, що маємо справжних друзів у Франції. Між нашими містами 2400 км. Але їхню любов і допомогу відчуваємо і отримуємо постійно. Маючи таких друзів і підтримку ми обов’язково переможемо!!“, – написав голова громади.
Також, розповів Володимир Шматько, очікують від Безьє головні подарунки – генератори для водоканалу, освітніх закладів і котелень міста.

Мітки: , , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська