Доцільність публічних закупівель на суму понад 273 мільйонів гривень переглянуть на Тернопільщині

ВІДКРИТО 2 КРИМІНАЛЬНІ ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ ПРИВЛАСНЕННЯ/РОЗТРАТИ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

За перiод з 10.10.2023 по 17.11.2023 спiвробiтниками управлiння стратегiчних розслiдувань в Тернопiльськiй областi до органiв мiсцевого самоврядування Тернопiльської областi скеровано 33 листи для перегляду доцiльностi проведення публiчних закупiвель чи приведення документацiї до належних вимог вiдповiдно, до чинного законодавства України, на загальну суму 273 млн 132 тис. 832,2 грн.

Робочою групою й надалi проводиться монiторинг публiчних державних закупiвель для фiнансового контролю щодо виявлення та усунення порушень стосовно здiйснення витрат з бюджету пiд час проведення процедур закупiвель, укладення договорiв за їх результатами.

Нагадаємо, що з моменту утворення робочої групи iз забезпечення прозоростi та пiдзвiтностi органiв публiчної влади на територiї областi, органами досудового розслiдування розпочато 2 кримiнальнi провадження за фактом привласнення/розтрати бюджетних коштiв.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська