На кордоні з Польщею затримали жителя Тернополя із контрабандою iPhone 15 на 8 мільйонів

У пункт пропуску «Краківець – Корчова» митники виявили у жителя Тернопільщини незадекларовані гаджети Аpple iPhone на суму вісім мільйонів гривень.

Про це повідомили у Львівській митниці.

Інцидент трапився у вівторок, 6 лютого, близько 23:40. Водій легковика заховав телефони у днищі та дверях авто.

«Під час огляду автомобіля «CITROEN Xsara Picasso», який прибув в пункт пропуску «Краківець – Корчова» із Республіки Польща, працівники митниці виявили 158 Аpple iPhone 15 Pro Max. Орієнтовна вартість незадекларованих гаджетів – 8 млн. 200 тис. грн. Прихований товар знаходився в конструктивних порожнинах днища, дверей та салону автомобіля, доступ до якого став можливий після повного демонтажу сидінь, обшивки дверей та днища салону автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Водночас у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон додали, що водієм виявився 61-річний уродженець Тернопільської області. За цим фактом складено протокол. Гаджети та автомобіль у чоловіка вилучено.

 


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська