Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

У Лисівцях майже готовий тимчасовий переїзд через Серет

Облаштування тимчасового переїзду через річку Серет в с. Лисівці, де впав міст, практично завершено! Залишилось дещо укріпити, встановити обмежувальні знаки та освітлення”, – написав у своєму профілі на фейсбуку народний депутат Володимир Гевко.

“Тепер дістатись на той бік річки – не буде проблем .. хоча звичайно, вагу та габарити транспорту буде обмежено. Як тільки завершиться будівництво нового мосту, цей тимчасовий переїзд буде демотовано і відновиться повноцінний рух, в тому числі і важковагового транспорту”, – зазначив він.

Нагадаємо, що частина мосту через Серет у Лисівцях Заліщицького району зруйнувалася у лютому 2019 року. Жителі села не могли дістатися сільськогосподарською технікою до своїх городів, котрі знаходяться по той бік обваленого мосту. Коли ріка Серет розливається навесні, проїхати нею вбрід не завжди можливо.

Ремонт мосту в Лисівцях затягнувся. “Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через мостову організацію. У 2020 році на капітальний ремонт розіграють новий тендер. Служба автомобільних доріг у Тернопільській області замовила в ТОВ «АВАКС-ПРОФ» тимчасовий переїзд через ріку Серет. Конструкція, дозволить вчасно розпочати посівну кампанію жителям села Лисівці”, – повідомляють на сторінці САД в Тернопільській області у фейсбуку.

Водночас дорожники нагадують, що тимчасовий переїзд не призначений для руху великотонажного транспорту. 

Фото з посту в фейсбуку.


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська