Житель Тернополя поділився власним рецептом літнього чаю

Тернополянин Григорій Жук розповів у фейсбуці, як готує влітку запаси для трав’яного квіткового чаю.

У його наборі: пелюстки півонії, перцева м’ята, чебрець, листя малини та чорної смородини, їхні плоди, цвіт липи, а також квіти чорнобривців, чайна рожа, ягоди шипшини та насіння кмину.

Коли всі компоненти зібрані й підсушені,  тернополянин їх ретельно змішує і пакує в герметичні лотки.

“Коли захочеться такого чайку (а його завжди хочеться), відміряю певну кількість зілля, додам чайну ложку шипшини, щіпку кмину. Все це запарю 10- 15 хвилин у посудині під кришечкою та ще прикритою рушничком. І еліксир здоров’я  готовий”, – каже Григорій Жук.

Як повідомляла “обласТь”, ЖИТЕЛЬ ТЕРНОПОЛЯ ПОДІЛИВСЯ СВОЇМ РЕЦЕПТОМ ПИШНОГО БІСКВІТА БЕЗ СОДИ ТА ПОРОШКУ

 


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська