Жителька Тернопільщини розповіла про свій незвичний харчовий раціон на свята

Наталія Червак із Тернопільщини поділилася у фейсбуку своїм харчовим щоденником за 19 квітня.

Її раціон виглядав нині так:

10:45 сніданок: вівсянка з бананом
13:00 кава + жменя арахісу
15:00 салат з капусти і зеленої цибулі
18:00 2 варених яйця
18:40 чай
21:30 протеїн після 2 годин йоги.

“Ніт. Не їла паску, ковбаси і голубці. І вижила. Для мене такі свята уже другий рік – не наготовую 5 видів салатів, 10 пляцків і не варю холодець на всі тарілки, які тільки є в хаті. Не думайте, що не вмію. Вмію. І колись теж пекла, варила, смажила, ліпила. Але два роки тому, перед Різдвом вирішили з чоловіком зробити експеримент – чи відчуваються свята без особливих харчових змін? Що це для нас – свято для шлунка чи свято для душі? І справа не в економії коштів, хоч зараз в час карантину те питання стало актуальним, як ніколи. Нині у нас звичайні страви на столі – зелений борщ, гречка, весняний салат і т.д. Але також це час для духовного збагачення, роздумів над тим, що корисне для душі, а особливо можливість приділяти один одному більше уваги, любові, турботи. Ось така у нас з’явилася традиція святкування”, – написала Наталія Червак у фейсбуку.

На сторінці Наталії Червак у фейсбуці є чимало постів про здорове харчування та активний спосіб життя, які вона підтримує і популяризує.

 

 


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська